Föreningen

Nedan finns information om föreningen, vart du träffar oss och hur du enklast kontaktar oss

Kalendarium 2009

- 15/5 Studenitaden (www.studentiaden.se)

- 17/5 Flottiljens Dag F7 - Såtenäs (www.mil.se/f7)

- 31/5 Kanaldagen i Berg - Linköping

Bli medlem!

Bli medlem i B17 Kamratförening NU!

Alla flygintresserade är välkomna att bli medlemmar i B17 Kamratförening. Medlemskapet kostar 100 kronor för 2008.

Sätt in medlemsavgiften på bankgiro 5659-7081.

OBS! Ange tydligt namn och adress.

Har du erfarenhet av Saab B17 på något sätt är du naturligtvis välkommen att höra av dig med historier och minnen. Medlemmarnas berättelser brukar vi publicera i medlemstidningen "B17 Bladet".

Som medlem hjälper du till att hålla Blå Johan flygande!

Välkommen som medlem!

Om Föreningen

B17 Kamratförening är en ideell förening utan vinstsyfte. Föreningens medlemmar har som mål att hålla flygplanet Saab B17 nr 17239 flygande och sprida information om flygplanet samt dess historia. Detta görs genom att medverka vid flygdagar och andra arrangemang runt om i Sverige och på senare tid även utomlands.

Inom föreningen finns en arkivariefunktion som samlar bilder, böcker och brev mm med anknytning till Saab 17.

Den flygoperativa delen drivs genom en speciell styrgrupp som ansvarar för flygningarnas genomförande.

B17 Kamratförening har som tradition att varje år i december hålla den årliga Grötfesten på Flygvapenmuseum i Linköping. Dessutom brukar en resa i föreningens regi genomföras varje år.

B17 Bladet är föreningens medlemsblad. Den utkommer 4 ggr/år.
Bidrag från alla B17 entusiaster är naturligtvis välkommet.

Speciellt intressant är gamla bilder och historier från förr.

B17 Kamratförening
Lägergatan 11
586 63 Linköping
info@b17.se

www.b17.se - Webmaster
webmaster@b17.se

B17 Bladet
att. Anders Bergstrand
Björnlunden Ringstorp
585 94  Linköping

Bokning...
...av B17 för flygdagar och offertförfrågan
airshow@b17.se

B17-Bladet

B17 Bladet är föreningens medlemsblad. Den utkommer 4 ggr/år. Bidrag från alla B17 entusiaster är mycket välkommet bladet_textmedium.

Speciellt intressant är gamla bilder och historier från förr.